31. ledna 2010 • 14:55

Bouřlivák Cassano dohraje sezonu v Sampdorii

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

"Zlobivé dítě" italského fotbalu Antonio Cassano dohraje sezonu v Sampdorii. Ačkoli italská média informovala o tom, že sedmadvacetiletý útočník má namířeno na půlroční hostování do Fiorentiny, janovský tým transfer dementoval.



Cassano chtěl podle všeho odejít kvůli tomu, že se v Sampdorii už poněkolikáté ve své kariéře nepohodl s trenérem. Podle agentury ANSA už dokonce vyklidil kabinu, ovšem rozhodnutí změnil poté, co se pro jeho setrvání v týmu vyslovili spoluhráči a fanoušci.

Cassano působí v Sampdorii od roku 2007, nejprve na hostování z Realu Madrid, rok nato se jeho návrat do vlasti změnil v přestup. Talentovaný útočník, jemuž na hřišti i mimo něj dělala problémy jeho výbušná povaha, se v Janově nepohodl s koučem Luigim del Nerim.

Se stejným trenérem měl neshody už během společného působení v AS Řím. Real zase opustil kvůli tomu, že nenašel řeč se svým krajanem Fabiem Capellem.

Cassano nastoupil za Itálii k 15 zápasům a zahrál si na dvou mistrovstvích Evropy. Trenér Marcello Lippi ho však nevzal na MS do Německa, kde Itálie vyhrála, a do národního týmu ho nepovolal od svého návratu na lavičku v roce 2008. S nominací na MS do Jihoafrické republiky už nepočítá ani sám hráč, který si v termínu konání šampionátu naplánoval svatbu.

Kdyby Cassano skutečně do Fiorentiny odešel, mohl nahradit Rumuna Adriana Mutua, který neprošel v lednu dvakrát dopingovou kontrolou a má do vyřešení případu zastavenou činnost.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud