2. července 2014 • 09:37

Suárez už jedná o přestupu s Barcelonou. Ve hře je 2,7 miliardy!

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Uruguayský útočník Liverpoolu Luis Suárez je blízko k přestupu do španělské Barcelony! Přestože si z MS odvezl čtyřměsíční zákaz fotbalu, začal s ním katalánský klub jednat o přestupu. A mohla by to být bomba! Ve hře je totiž 80 milionů liber (2,7 miliardy korun).



Liverpool se rozhodl prodat svou hvězdu Luise Suáreze. O jeho služby totiž má zájem španělská Barcelona, která hodlá nabídnout slušnou sumu. Liverpool prý požaduje 80 milionů liber, což je v přepočtu okolo 2,7 miliardy korun. Barcelona však má poněkud střídmější představu. Za Suáreze chce dát 60 milionů liber a k tomu přidat svého hráče Alexise Sáncheze.

A k jedné z letošních přestupových bomb není vůbec daleko. Podle anglických médií jsou zástupci španělského celku v Londýně, kde jednají přímo s klubem a samotným hráčem. Pokud se dnes dohodnou, bude k přestupu chybět už pouze jedna věc - souhlas Sáncheze s přesunem z Barcelony do Liverpoolu. Ten se totiž ještě nijak nevyjádřil, zda má vůbec zájem měnit klub.

První krok umožňující přestup už Suárez udělal. Barcelona totiž po něm vyžadovala, aby se veřejně omluvil za kousnutí italského obránce Giorgio Chielliniho, kterého se dopustil během šampionátu v Brazílii. To uruguayský útočník splnil a Chiellini se nechal slyšet, že jeho omluvu přijímá.

V každém případě však musí Barcelona počítat se Suárezovým trestem. Ten totiž nesmí až do konce října ani se svým klubem trénovat. Celkem si nezahraje čtyři měsíce, navíc dostal stop na devět reprezentačních zápasů. To však pravděpodobně k přestupu nezabrání.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud