1. července 2014 • 04:10

Proč Suárez obrátil? Omluvu chtěla Barcelona, tvrdí ve Španělsku

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Luis Suárez konečně přestal s nesmyslnými výmluvami a veřejně se omluvil italskému obránci Chilellinimu za „kousanec“ ze vzájemného zápasu. Ten ji přijal a soupeři vzkázal, že doufá ve snížení jeho trestu. Chvíli poté ale zaplavily fotbalový svět informace, že Suárezova omluva byla spíše gesto než upřímnost. Od hráče ji údajně vyžadovala Barcelona! Katalánský klub má totiž o útočníka Liverpoolu stále zájem a jeho omluva byla jednou z podmínek přestupu.



Suárez dostal za svůj nechutný počin velmi přísný trest. Celé čtyři měsíce nesmí nejen hrát zápasy, ale ani trénovat se svým týmem. Přestupy však zakázané nemá. A toho chce využít španělská Barcelona, přestože Liverpool stále požaduje velmi tučné odstupné.

Katalánci jsou ovšem údajně připraveni sáhnout pořádně hluboko do kapsy. Peníze by měly být až druhým problémem. Barcelona totiž především chtěla, aby se Suárez za kousnutí do ramene protihráče veřejně omluvil. A Uruguayec tak udělal, přestože ještě před dvěma dny tvrdil, že šlo o nezaviněnou srážku.

„Suárez se nakonec omluvil. Slyšel jsem, že na tom trvala Barcelona, pokud má pokračovat v jednáních o přestupu,“ napsal na Twitter uznávaný expert BBC a bývalý fotbalista Gary Lineker.

S ním se shodovaly i prestižní zahraniční servery. Stejnou informaci přinesla nejen BBC, ale například britský Daily Mail. Vše potvrdil i katalánský deník Mundo Deportivo, který má velmi blízko k zákulisí klubu.

Kauza Suárez tak stále nemá konce. Zdá se, že ani hráčova omluva nebyla upřímná a bez vedlejších úmyslů. Ital Chiellini přesto ukázal nadhled a přijal ji. „Vše je zapomenuto. Doufám ve snížení tvého trestu,“ vzkázal Suárezovi.

Speciální příloha iSport.cz k MS ve fotbale 2014 v Brazílii zde »

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud