14. ledna 2011 • 05:00

V tomhle sexy bříšku je syn Romana Hubníka

Autor: Pavel Krejča
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už jen šest týdnů a narodí se jim první miminko. Reprezentační fotbalový obránce Roman Hubník (26) a jeho žena Lucie budou mít syna. Půvabná budoucí maminka chtěla mít památku na tohle krásné období, a tak se rozhodla jako těhotná nafotit sexy snímky.



Blesk.cz

Výsledek dopadl náramně, co říkáte?

Stoper německé druholigové Herthy Berlín o záměru své choti nevěděl. „Pro Romana to bylo překvapení. Ale moc se mu to líbilo,“ řekla Blesku Lucie.

„Už jsem pro svého muže jednou takové odvážnější fotky dělala do kalendáře,
takže jsem se cítila v pohodě a nebyla jsem před objektivem ani nervózní,“ popsala. Fotografie, na nichž má Lucie Hubníková odhalené bříško, už dokonce otiskli i v německém deníku Bild.



„Je to krásná vzpomínka na moje těhotenství. Měla jsem na to samé pozitivní ohlasy,“ prohlásila sympatická bruneta, kterou si bývalý fotbalista Olomouce a Sparty vzal po sedmileté známosti předloni v červnu.

Hubníkovi vědí, že budou mít kluka. „Jméno pro něj už máme vymyšlené, ale je to naše tajemství. Důležité je, že se nám zatím daří dobře. Do porodu schází už jen šest týdnů. S Romanem se na našeho malého strašně těšíme,“ dodala Lucie. Narodí se další fotbalista?

Roman Hubník se spoluhráči slaví gól do sítě Skotů
Roman Hubník se spoluhráči slaví gól do sítě Skotů

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud