18. března 2011 • 04:00

Fotbal, to je hra! Rozcvička, jakou jste neviděli

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Fotbalový brousek Gennaro Gattuso tančí s rozhodčím, někdo si čte noviny, další hází frisbee, plave, šermuje nebo prostě jen blbne jako malé dítě. Diváci, kteří dorazili v neděli na duel italské Serie A mezi AC Milán a Bari trochu dřív, jen nechápavě zírali. Copak se snad všichni zbláznili? Šílená - a hodně zábavná - předzápasová rozcvička obou týmů se rázem stala internetovým hitem.



Za zvuků písně "Somebody to love me" (Někdo mě miluje) vyběhly obě jedenáctky na trávník a hráči spustili ohňostroj těch nejnemožnějších činností, které si lze na fotbalovém hřišti představit.

Nechápavé obličeje fanoušků postupně vystřídal pobavený úsměv, ale pochyby zůstaly. Při bližším pohledu totiž je patrné, bláznivé řádění není v režii hvězd AC Milán a Bari, ale jen jim hodně podobných chlapíků.

Z celého představení se nakonec vyklubala "guerillová" marketingová akce italského sportovního deníku Gazzetta dello Sport.

Kampaň má ukázat, že právě tyhle noviny mají do sportu přístup před konkurencí a hlavně: že sport přináší zábavu, pocit sounáležitosti a pozitivní emoce. A to se povedlo...

A někdo si i zaplaval
A někdo si i zaplaval

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud