27. května 2011 • 05:00

Plzeňského kouče Pavla Vrbu lákají Arabové!

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak tohle by byla pro celou fotbalovou Plzeň pohroma. Jen co získala mistrovský titul, o její trenéra Pavla Vrbu se začal zajímat zahraniční klub. A hádejte odkud: z Arabských emirátů! „Nějaký kontakt opravdu proběhl, ale je nereálné, že bych letos odešel,“ řekl plzeňský kouč pro iSport.cz.



„Je pravda, že mě oslovil jeden manažer a řekl mi o velmi zajímavé nabídce ze zahraničí,“ přiznal Vrba. Dále konkrétní být ale nemohl. „Nerad bych další detaily specifikoval.“

Jak ale zjistil iSport.cz, zájemce pochází z velice zajímavé destinace – Arabských emirátů. A že bohatí šejkové zachrastili naplněným měšcem, je taky zřejmé. Vrbovi prý nabízejí pohádkový plat, po kterém by kde kdo skočil. Ale plzeňský kouč? Ten se nedal. Odmítl.


Přitom nabídce chyběl už jen Vrbovo podpis. Kdyby vzal tužku a smlouvu stvrdil, v létě by se do slunné země odstěhoval.

„U mě momentálně převažují zkrátka sportovní ambice. Chci s Plzní něco dokázat v evropských pohárech. Dostat se do základní skupiny Ligy mistrů nebo Evropské ligy. Tudíž je nereálné, že bych letos odešel,“ dodal Vrba.

Nad jinou nabídkou zatím uvažovat nemohl, neboť se kromě Arabů nikdo jiný neozval. A i kdyby, tak by se pozitivní odpovědi nedočkal. „Snad jen, kdyby Barcelona potřebovala šestého asistenta,“ smál se Vrba při včerejším online rozhovoru se čtenáři iSport.cz.

Každopádně Vrbův odchod by pro Plzeň byl před kvalifikací Ligy mistrů snad nejhůře načasovaný. Jen si to představte. Od soboty tři dny slavíte titul, a pak přijde takovéto vystřízlivění. To by nezamávalo jen s fanoušky, ale především s fotbalisty, kteří by si honem rychle museli zvykat na nového kouče.

Plzeňského kouče Pavla Vrbu lákají Arabové!
Plzeňského kouče Pavla Vrbu lákají Arabové!

 

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud