8. srpna 2013 • 15:13

VIDEO: Jeden lepší než druhý! Ronaldo i Ronaldinho pálili z přímáků

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Oba dva získali Zlatý míč a mají miliony fanoušků po celém světě. V noci na dnešek středoevropského času Cristiano Ronaldo a Ronaldinho téměř současně předvedli, jak skvěle umí zahrávat přímé kopy. Oba vstřelili nádherné góly.



Případ Ronaldo

Souboj s Chelsea na zámořském turné bral Cristano Ronaldo velmi prestižně. Vždyť bývalý kouč Bílého baletu José Mourinho se o portugalské hvězdě v minulých dnech vyjádřil dost nelichotivě. A tak mu portugalský útočník chtěl ukázat, že si mohl podobné komentáře Mourinho odpustit.

Vítězný gól vstřelil na stadionu v Miami v 31. minutě. Nejdřív ho soupeř zfauloval, Ronaldo se ujal zahrávaní přímého kopu. Precizně a důrazně ho namířil pod břevno – brankář Petr Čech sice neměl daleko k tomu, aby míč vyrazil, ale Ronaldo to prostě provedl až příliš dobře.

Hned poté se otočil směrem k lavičkám a ukázal na sebe oběma rukama. Možná tím chtěl poslat vzkaz Mourinhovi: „Nevyplácí se mě podceňovat.“ Real Madrid zvítězil 3:1.

VIDEO | Podívejte se na Ronaldův přímý kop proti Chelsea

Případ Ronaldinho

Na konci července vyhrál Ronaldinho s Atlétikem Mineiro jihoamerickou obdobu Ligy mistrů Pohár osvoboditelů. A bývalý hráč Barcelony, či AC Milán zůstává i ve 33 letech při chuti. Znovu to dokázal při utkání s Botafogem.

V 29. minutě vyrovnal na 1:1 excelentně z přímého kopu. Na rozdíl od Ronaldova pokusu neměl brankář soupeře vůbec šanci. Jen se ohlédl za míčem, který proletěl pravým horním rohem do sítě. Zápas nakonec skončil remízou 2:2.

V uplynulých dnech se objevily spekulace, že by se ještě jednou Ronaldinho mohl vrátit do Evropy. Podle jeho současných výkonů je zřejmé, že by se určitě neztratil.

VIDEO | Podívejte se na Ronaldinhův přímý kop

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud