4. července 2007 • 00:00

Plašil do Španělska neodejde

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Funkcionáři Monaka odmítli nabídku od španělského klubu Osasuna Pamplona na přestup Jaroslava Plašila. O českého reprezentace však mají zájem i kluby z Itálie či Německa.



Fotbalový reprezentant Jaroslav Plašil stráví podle všeho i následující sezonu v Monaku. Funkcionáři devátého týmu francouzské ligy dnes odmítli nabídku, kterou dostali koncem června od španělského klubu Osasuna Pamplona. Na webu společnosti ISM to uvedl hráčův manažer Pavel Paska. Pětadvacetiletý Plašil toho v minulé sezoně příliš nenahrál, a tak by se změně dresu nebránil. Knížecí klub si však chce fotbalistu, kterého získal už před osmi lety, udržet. "Dnes jsem dostal informaci, že Monako hráče nikam neuvolní. Tím byla nabídka zamítnuta," uvedl Paska. Není však vyloučeno, že Plašil ještě přestoupí, protože o hráče údajně projevily zájem i některé kluby z Itálie či Německa.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud