4. července 2007 • 00:00

Gedeon bude hostovat v Debrecínu

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Patrik Gedeon má sice smlouvu s lichtenštejnským Vadúzem, ale odchází na půlroční hostování do maďarského Debrecínu. Opět se tak potká s trenérem Beránkem.



Někdejší reprezentační záložník Patrik Gedeon stráví příští půlrok na hostování v Debrecínu, který trénuje Miroslav Beránek. Český kouč letos dovedl mužstvo k maďarskému titulu a jeho svěřence čeká boj o účast v Lize mistrů. Gedeon má smlouvu s lichtenštejnským Vadúzem, v uplynulé sezoně však hostoval v polském Plocku. Nyní mění jednatřicetiletý fotbalista působiště znovu s tím, že Debrecín má opci na jeho další služby. ČTK o tom dnes informoval Pavel Zíka z agentury Sport Invest, která hráče zastupuje. Trenér Beránek se setkal s Gedeonem během společného působení ve Slavii i v národním týmu, kde kouč působil jako asistent. Gedeon hrával první ligu v Blšanech, odkud v roce 2001 zamířil na čtyři roky do Slavie. Po loňském působení ve Vadúzu, který hraje druhou švýcarskou ligu, si ho vytáhl na hostování do Plocku český trenér Josef Csaplár. Tam se Gedeon podílel na zisku Polského poháru i vítězství v Superpoháru.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud