9. července 2007 • 00:00

Přestup Abrahama stále neuzavřen

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Příchod Martina Abrahama z Mladé Boleslavi do Sparty ještě nebyl uzavřen. Oba kluby o přestupu intenzivně jednají, ale k definitivně dohodě ještě nedošlo.



Příchod záložníka Martina Abrahama z Mladé Boleslavi do Sparty Praha ještě nebyl uzavřen. Oba fotbalové kluby o přestupu intenzivně jednají, ale sparťanský mluvčí Lukáš Přibyl upozornil, že k definitivně dohodě ještě nedošlo. Podobná situace je kolem přesunu libereckého obránce Pavla Košťála na Letnou. Sparťanský trenér Michal Bílek by měl rád do středečního odjezdu na soustředění v rakouských Korutanech jasno, s kterými hráči může pro podzim počítat. Jednání o příchodu obou fotbalistů proto finišuje. "Ohledně Abrahama jsme v kontaktu s Mladou Boleslaví a věříme, že jednání brzy úspěšně skončí. V tuto chvíli ještě ale není na stole definitivní dohoda," uvedl v prohlášení pro média mluvčí Přibyl. U Košťála je situace podobná. "I tady probíhají jednání, ale v porovnání těchto dvou příchodů jsem s Abrahamem o kousek dále," řekl Přibyl. Sparta během letní přípravy dosud přivedla mimo hráčů vrátivších se z hostování i čtyři zcela nové posily: ze Slovácka Ondřeje Kúdelu, z Plzně Davida Limberského, z Bosny přišel Avdija Vršajevič a z Českých Budějovic Jiří Kladrubský.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud