9. července 2007 • 00:00

Nedvěd se zatím nedomluvil

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pavel Nedvěd se nemůže dohodnout s Juventusem na podmínkách svého dalšího působení a není vyloučeno, že ukončí kariéru. Z dnešního jednání odjížděl zklamaný.



Český fotbalista Pavel Nedvěd se nemůže dohodnout s vedením Juventusu Turín na podmínkách svého dalšího angažmá a není vyloučeno, že ukončí kariéru. Čtyřiatřicetiletý záložník by chtěl podle agentury ANSA zvýšit plat ve smlouvě, která vyprší příští rok. Nedvěd dnes jednal se zástupci Juventusu. "Jsem trochu zklamaný. Jedu domů a všechno si promyslím," prohlásil držitel Zlatého míče za rok 2003 při odchodu z klubového sídla. Fotbalistův agent Mino Raiola se vyjádřil přímočaře. "Pokud klub nezlepší svou nynější nabídku, Nedvěd skončí," uvedl podle agentury ANSA. "Před třemi roky šel Pavel s platem na polovinu. Teď zjistil, že je v porovnání s jinými hráči Juventusu pozadu," tvrdí Raiola. Nedvěd před rokem zůstal věrný Juventusu navzdory pádu klubu do druhé ligy kvůli korupční aféře. V uplynulém ročníku mu pomohl k vítězství v Serii B a okamžitému návratu mezi elitu. Ve středu zahájí fotbalisté "Staré dámy" pod vedením nového kouče Claudia Ranieriho přípravu na novou sezonu, ale zatím není jasné, jestli se do ní zapojí i Nedvěd. S vedením Juventusu jedná také další záložník Mauro Camoranesi, který chce prodloužit smlouvu do roku 2010 a vylepšit plat. S tímto požadavkem již uspěl francouzský kanonýr David Trezeguet, jenž byl nejprve na odchodu, ale nakonec dosáhl svého a klub mu přidal.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud