25. července 2007 • 00:00

Souboj vršovických vyhrála Slavia

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po delší době se utkala opět ligová mužstva z Vršovic, byť zatím jen v přípravě. Herní převahu i více brankových příležitostí měla Slavia, do sítě Bohemians 1905 spadla ovšem jen jedna střela.



V přípravném utkání dvou vršovických mužstev vyhráli fotbalisté Slavie na Strahově nad Bohemians 1905 1:0. Pro českého vicemistra to byla generálka před zápasem druhého předkola Ligy mistrů, v němž se ve středu 1. srpna červenobílí utkají nespíše se Žilinou. Bohemians odehráli v úterý večer zápas v německé Jeně, přesto na nich v úvodu únava příliš vidět nebyla a duel byl vyrovnaný. V dobré šanci neuspěl Bálek, jehož střelu nadvakrát chytila nová posila Vaniak. Na druhé straně se střela Brabce otřela o břevno. Ve 32. minutě se ale míč po rohu Kalivody dostal k Brabcovi a ten nekompromisní střelou skóroval. Ve druhém poločase se poprvé ve slávistické sestavě objevil Ivana, o jehož přestupu klub jedná. I když domácí trenér Jarolím udělal několik změn v sestavě, jeho tým měl podstatně více ze hry, ale do vážnějších šancí se nedostal. A když skončila hlavička Gaúcha po centru Ivany těsně vedle, stav zápasu se již nezměnil.


Slavia Praha - Bohemians 1905 1:0 (1:0) Branka: 32. Brabec. Rozhodčí: Ochotnický. Diváci: 2206. Sestavy: Slavia Praha: Vaniak - Dřížďal (77. Volešák), Šourek, Brabec, Hubáček (28. Aračič) - Kalivoda, Švec (65. Belaid), Tavares, Šmicer (46. Ivana) - Vlček, Šenkeřík (65. Gaúcho). Bohemians 1905: Havránek - Marek, Rada (46. Pávek), Lukáš, Šmarda (46. Růžička) - Kunášek, Hašek, Slezák (46. Adam), Rychlík - Matúš, Bálek (63. Škoda).

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud