29. července 2007 • 00:00

Kozáčik míří do Sparty?

Autor:
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slovenský brankář Matúš Kozáčik je na odchodu ze Slavie a namířeno má prý do mistrovské Sparty. Hotovo ještě nic není, ale podle informací Nedělního Sportu by vše mělo být dořešeno během dvou, tří dnů. Letenští by v případě dohody měli za gólmana poslat do kasy městského rivala částku blížící se pěti milionům korun.



Slovenský brankář Matúš Kozáčik je na odchodu ze Slavie a namířeno má prý do mistrovské Sparty. Hotovo ještě nic není, ale podle informací Nedělního Sportu by vše mělo být dořešeno během dvou, tří dnů. Letenští by v případě dohody měli za gólmana poslat do kasy městského rivala částku blížící se pěti milionům korun. Pár dní před tím než Slavia vyrazí za šestým pokusem probojovat se do prestižní Ligy mistrů, možná červenobílí ztratí gólmana Kozáčika. Ten by se o postup do prestižní soutěže mohl snažit v dresu mistrovské Sparty. "O přestupu skutečně jednáme a dokonce se domnívám, že už v neděli se ho podaří dojednat. Proč bychom ho do Sparty neprodali, když uznáme, že je nabídka dobrá," řekl včera večer ČTK a Nedělnímu Sportu Petr Doležal, generální ředitel Slavie. Manažer Zíka ohledně přestupu Kozáčika, kterému za půl roku vyprší ve Slavii smlouva, příliš konkrétní nebyl. "O Matúše je zájem a to v Česku i v cizině. Ze zahraničí teď máme dvě lukrativní nabídky, něco je i z Česka," poznamenal Zíka. Na dotaz, zda je mezi zájemci i mistr z Letné, odpověděl vyhýbavě. "To nemůžu potvrdit," oznámil stroze. Záležet prý bude také na tom, jak se rozhodne Kozáčik. "On by chtěl pochopitelně hlavně co nejvíc chytat. Během dvou, tří dnů by mělo být o všem jasno," naznačil hráčský agent, že je přestup na spadnutí. Jak by se přesun na Letnou Kozáčikovi zamlouval, se nepodařilo zjistit, jelikož brankář nezvedal mobilní telefon. A jaká byla reakce Sparty? "V tuto chvíli tuhle informaci rozhodně nemůžu potvrdit," řekl jen Lukáš Přibyl, ředitel komunikace letenského klubu. Vysvětlení, proč by úřadující mistr hledal dalšího brankáře, je ale podle Nedělního Sportu nasnadě. Gólman Tomáš Grigar má do ideální formy už pěkných pár měsíců pořádně daleko. Jeho kolega Zdeněk Zlámal také nejspíš není favoritem kouče Bílka. Proto vše nasvědčuje tomu, že se Kozáčik bude brzy stěhovat na Letnou a vytvoří tam tandem se zkušeným Tomášem Poštulkou. V tu chvíli by pak nejspíš červenobílí oživili svůj zájem o gólmana reprezentační jednadvacítky Josefa Kubáska, jenž působí v druholigovém Sokolově.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud