1. srpna 2007 • 00:00

Nesta ukončil reprezentační kariéru

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Sparta - Baník: Haraslín nádhernou ranou překonal Markoviče, 4:1!
Sparta - Baník: Drama na Letné! Ewertonův průnik zužitkoval Kubala, 4:3!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zdravotní problémy ukončily reprezentační kariéru italského fotbalového obránce Alessandra Nesty. Italský tisk však spekuluje o jiných důvodech.



Italská fotbalová reprezentace přišla po Francesku Tottim o další velkou oporu. Konec kariéry v národním týmu dnes ohlásil jednatřicetiletý obránce Alessandro Nesta. Podle informací deníku Gazzetta dello Sport jsou hlavním důvodem jeho odchodu neshody s reprezentačním koučem Robertem Donadonim. Pro Nestu, který za národní tým nastoupil k 78 zápasům, navíc bylo čím dál těžší zvládat zátěž v AC Milán i reprezentaci. Zdravotní problémy poznamenaly jeho start na loňském mistrovství světa, kdy si v zápase s Českou republikou na závěr základní skupiny poranil přitahovač stehenního svalu a do nakonec zlatého šampionátu už nezasáhl. Zkušený stoper startoval také na MS 1998 a 2002 i na evropském šampionátu v roce 2004.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud