3. srpna 2007 • 00:00

Liberec posílil brankář Zlámal

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve sparťanské kabině se Zdeněk Zlámal příliš neohřál. Fotbalový gólman reprezentační "jednadvacítky" se po měsíční anabázi stěhuje do Liberce.



Fotbalisty Slovanu Liberec posílil brankář Zdeněk Zlámal, který na sever Čech přestoupil z pražské Sparty. Vedení libereckého klubu podepsalo s bývalým reprezentantem do 21 let smlouvu na tři roky a Zlámal se už dnes zapojil do přípravy. "Jednání se Spartou bylo korektní a rychlé. Zdeněk Zlámal zvýší konkurenci v našem brankářském týmu, do konce přestupního termínu ale počet gólmanů snížíme na tři," řekl novinářům sportovní ředitel klubu Josef Jinoch. Vedle Zbyňka Hauzra a Zlámala jsou zatím v kádru ještě Maxims Uvarenko a Petr Bolek. "Sezonu zahájí jako první brankář Zbyněk Hauzr, na tom se nic nemění," řekl trenér Michal Zach. "Nicméně jsem rád, že se podařilo Zlámalův přestup uskutečnit ještě před startem ligy," doplnil. V úvodním kole se Liberec v pondělí představí právě na Spartě. Jedenadvacetiletý Zlámal přestoupil do Sparty v roce 2006, ale pražský klub jej ponechal na hostování v jeho mateřském Zlíně. V nejvyšší soutěži má Zlámal na kontě zatím odchytaných 19 zápasů, v nichž osmkrát uhájil čisté konto

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud