7. srpna 2014 • 11:39

Teplice daly sbohem řediteli Hrdličkovi (†57). Zpíval mu i Vojtek

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Kairinenova ruka? Penalta v pořádku. Olomoucký gól nepadl z ofsajdu, říká KR
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalové Teplice se dnes rozloučily s Františkem Hrdličkou (†57). Dlouholetý ředitel, který severočeský klub přivedl do první ligy, zahrál si s ním evropské poháry, zemřel v sobotu dva dny po mozkové mrtvici. Smuteční obřad proběhl na teplickém stadionu, kde se scházejí fanoušci a řada osobností z fotbalové scény. Během obřadu vystoupil i zpěvák Josef Vojtek z teplické skupiny Kabát.



11:37 Obřad skončil. Lidé opouštějí stadion.

11:30 Lidé na stadionu povstali. Stadionem zní píseň Ať mě andělé. Zní během ní potlesk, na mnoha tvářích je vidět slzy.

11:25 Hrdličkovi zazpíval i Josef Vojtek českou verzi slavné písně Hallejujah.

11:15 Za zvuků oblíbených Hrdličkových písní na velkoplošné obrazovce promítají fotografie z jeho mladí, soukromí. Na tribuně přihlíží obřadu necelá tisícovka lidí. Z reproduktorů zní i skladba We Are The Champions od skupiny Queen.

11:02 Mezi úplně posledními přišli trenéři Michal Bílek, Petr Rada, Josef Pešice a stojí na pódiu u rakve. Všichni v minulosti v Teplicích působili.

Rozloučení s Františkem Hrdličkou (†57). V Teplicích zpíval i Vojtek
Video se připravuje ...

11:00 Obřad začíná.

10:49 Na trávník nastoupili hráči A týmu. Všichni ve smutečním. Nechybí Štěpán Vachoušek, Franci Litsingi, či Martin Fenin a další. Dorazil už také předseda FAČR Miroslav Pelta, místopředseda Roman Berbr a předsedkyně komise rozhodčích Dagmar Damková.

10:40 Věnec přišel položit i Josef Vojtek, zpěvák populární teplické skupiny Kabát. Na obřad dorazil i hokejista Jiří Šlégr. Květiny přinesli hráči teplické mládeže v týmových soupravách.

10:30 Veřejnost může před začátkem obřadu položit květiny u Hrdličkovy rakve, která je umístěná na hřišti, a poklonit se jeho památce.

10:20 U teplického stadionu se scházejí fanoušci. Dorazil třeba i majitel Plzně Tomáš Paclík, trenér Slavie Miroslav Beránek, či bývalý kanonýr Horst Siegl.

Při rozloučení s Františkem Hrdličkou zazpíval i Josef Vojtek, který se uklonil památce teplického funkcionáře
Při rozloučení s Františkem Hrdličkou zazpíval i Josef Vojtek, který se uklonil památce teplického funkcionáře

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud