10. srpna 2007 • 00:00

Pojďte s námi na Arsenal!

Autor: Sport
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE



Spartu čeká ve středu bitva o Ligu mistrů s londýnským Arsenalem. Deník Sport Lístky soutěže deníku Sport znají svoje majitele!


1.cena:
2x VIP vstupenka na zápas AC SPARTA – ARSENAL FC Výherce: Jana Šustková, Praha 2. až 10. cena:
2x vstupenka na zápas AC SPARTA – ARSENAL FC Výherci: Josef Rousar, Česká Lípa
Petr Pastyřík, Litvínov
Jakub Doležal, Týnec nad Sázavou
Josef Fanta, Kamenický Šenov
Zdeněk Houdek, Davle
Petr Janous, Ústí nad Labem
Zdeněk Hanus Hradec Králové
Lenka Gajochová, Praha 9
Marek Faigl, Kněževes
Podmínky soutěže: Organizátorem soutěže je společnost RINGIER ČR a.s. Soutěže se mohou zúčastnit osoby s trvalým pobytem na území České republiky. Organizátor neodpovídá za nedoručení SMS odeslaných účastníkem soutěže. Účastí v soutěži projevuje každý účastník soutěže souhlas s publikováním svého jména, bydliště, popř. fotografie v deníku Sport v případě výhry , dále dává souhlas s tím, že společnost RINGIER ČR a.s. je oprávněna zpracovávat jako správce osobní údaje účastníka soutěže poskytnuté v rozsahu jméno, příjmení, telefonní číslo, adresa eventuelně jiné účastníkem soutěže sdělené kontaktní údaje za účelem realizace soutěže, a to na dobu trvání soutěže a 30ti dnů po jejím skončení. Tyto osobní údaje jsou poskytovány dobrovolně a účastník soutěže je oprávněn tento souhlas kdykoli odvolat. Účastník soutěže má právo na přístup ke svým osobním údajům. V případě potřeby si organizátor vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu soutěže. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti RINGIER ČR a. s. a jejich rodinní příslušníci. Výherce budeme o výhře informovat formou textové zprávy, v případě hlavní ceny telefonicky. Hlavní cena bude předána osobně, ceny jednotlivých hracích dnů budou zaslány doporučeně poštou na adresu, kterou výherci uvedou. Pokud si výherce nepřevezme výhru zaslanou poštou do 30 dnů od jejího odeslání (dle data na poštovním razítku), propadá výhra ve prospěch organizátora soutěže.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud