Karel Häring
15. srpna 2007 • 00:00

Místo obav žerty

TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obava z velkých jmen? Nervozita z dvojzápasu, který může klub poslat po roční pauze opět do Ligy mistrů, nebo ho o start v evropské pohárové soutěži číslo jedna připravit?



Obava z velkých jmen? Nervozita z dvojzápasu, který může klub poslat po roční pauze opět do Ligy mistrů, nebo ho o start v evropské pohárové soutěži číslo jedna připravit? Ale kdepak, sparťané včera rozdávali úsměvy a vtipkovali. "Jak mi je? Teď mi je hrozný vedro," reagoval s nahledem Pavel Horváth na otázku, jak se zlepšil jeho zdravotní stav. Do sobotní ligy ho totiž nepustila pochroumaná třísla. Pak už bez legrace doplnil: "V pondělí jsem trénoval normálně a docela to šlo. Doufám, že to takhle půjde dál." Vážný tón však byl v sále vzácností. Trojice Kulič, Pospěch, Horváth, která seděla za stolem, většinou volila nadsázku. Stačilo, aby jeden seriózně načal odpověď a druzí dva už hledali, jak by si do kolegy rýpli. Chcete příklad? "Největší síla Arsenalu? V záloze. A jeho nejnebezpečnější hráč? Rosický," konstatoval Marek Kulič. "Co dodat?" ptá se vzápětí Zdeněk Pospěch. "Nic," trhá mu mikrofon z ruky Horváth. Právě na něj krátce nato padá dotaz: Jaké největší zbraně jsou naopak na straně Sparty? "Tak máme vpředu Kuldu a na pravém beku tady Zdena," odpovídá pohotově Horváth. Malou tiskovku ovšem končí Pospěch. Naprosto rázně a vážně. "Strach z Arsenalu nemám. Zahrát si proti němu je svátek." Kulič s Horváthem s tím nepolemizovali.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud