16. srpna 2007 • 00:00

Otepka podepsal na dva roky

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Třiatřicetiletý záložník Rudolf Otepka posílil ostravské fotbalisty. Baník získal zkušeného středopolaře na přestup z druholigové Příbrami a dnes s ním podepsal smlouvu na dva roky.



Třiatřicetiletý záložník Rudolf Otepka posílil ostravské fotbalisty. Baník získal zkušeného středopolaře na přestup z druholigové Příbrami a dnes s ním podepsal smlouvu na dva roky. Otepka je variantou za dlouhodobě zraněného Martina Lukeše, který bude Baníku scházet minimálně půl roku. "Není to ale typická náhrada, protože Martin je díky svým schopnostem přece jen trochu jiný typ hráče. Po jeho zranění nám ale na místo středního záložníka zůstal jen nezkušený Mišinský, který by to nemusel zvládnout. Teď máme větší možnost výběru," řekl novinářům generální manažer ostravského klubu Werner Lička. Baník hledal posilu do středové řady mezi třemi až čtyřmi jmény. Vedení uvažovalo také o bývalém ostravském fotbalistovi Mariu Ličkovi, jenž působí v Southamptonu, ale na jednání nedošlo. "Všechna jména byla jen v našich úvahách. A dokud se mezi sebou nedohodli majitelé klubů, nekontaktovali jsme ani Rudu Otepku," poznamenal Lička.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud