16. srpna 2007 • 00:00

Bolfův návrat nadále v nedohlednu

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

René Bolf se zatím do sestavy Baníku Ostrava nepodívá. Bývalý reprezentační stoper je stále v péči kondičních trenérů a doléčuje svoje operované koleno.



Česká fotbalová liga se návratu bývalého reprezentačního obránce René Bolfa zřejmě hned tak nedočká. Třiatřicetiletý stoper, který se po odchodu z Auxerre v létě na tři sezony zavázal Ostravě, kvůli přetrvávajícím problémům s operovaným kolenem stále nemůže trénovat naplno. Bolfovy zdravotní potíže se vlečou už od loňského prosince. Těsně před koncem roku si při fotbalu v hale s kamarády přetrhl zkřížený vaz v koleni a navzdory úspěšnému chirurgickému zákroku se mu do operované oblasti tři týdny před začátkem prvoligové sezony vrátily bolesti. Člen mistrovského kádru Baníku z roku 2004 se sice udržuje v kondici, ale do míče zatím nekope. "René je momentálně v rukou odborníků a kondičních trenérů. Jeho stav se nadále zlepšuje, ale kdy to bude na přechod k fotbalu a normálnímu tréninku, to je těžké zodpovědět," řekl dnes ČTK generální manažer Werner Lička. I bez Bolfa se Baníku vstup do ligy vydařil. To je podle Ličky také jeden z důvodů, proč klub na návrat zkušeného obránce netlačí. "Není pod žádným tlakem, že musí spěchat a rychle hrát. Předností Baníku je, že teď máme patnáct hráčů do základní sestavy. Dali jsme mu čas a záleží jen na něm samotném. Až se bude cítit, začne trénovat," dodal Lička. Bolf od svého zimního návratu z Francie doma ještě neodehrál ani jeden zápas, za Baník nenastoupil ani v přípravě.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud