22. srpna 2007 • 00:00

Zeman by mohl trénovat Hajduk

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chorvatský klub Hajduk Split propustil trenéra a pochopitelně hledá náhradu. Jedním ze jmen, o kterých se hovoří, je i Zdeněk Zeman. Zkušený mág čeká od prosince na novou štaci.



Fotbalový trenér českého původu Zdeněk Zeman je jedním z kandidátů na uvolněné místo v Hajduku Split, který dnes po nevydařeném startu do ligy propustil ze svých služeb Ivana Pudara. Chorvatský klub nutně potřebuje najít náhradu a podle agentury Reuters je právě Zeman jednou z možností. Chorvatská média v okruhu dalších spolufavoritů zmiňují také Slovince Srečka Katance, současného kouče Makedonie. Zeman naposledy vedl druholigové Lecce, kde loni v prosinci skončil, od té doby čeká na nové angažmá. "Máme několik kandidátů, ale jejich jména si zatím necháme pro sebe. Je to pro nás velmi citlivá situace a chceme vybrat toho pravého muže," řekl výkonný ředitel klubu Ivica Surjak. Vedení Hajduku potřebuje pro svůj tým nový impulz. Split v prvních pěti zápasech získal jen dvě výhry, třikrát remizoval a na čtvrtém místě ztrácí na suverénního lídra Dinamo Záhřeb ztrácí už šest bodů.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud