24. srpna 2007 • 00:00

Grygera musí odpočívat

Autor: ČTK
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Padesátý start v reprezentaci byl pro Zdeňka Grygeru smolný. Kvůli zranění bude až 4 týdny mimo hru a jeho snaha proniknout do sestavy Juventusu se tak komplikuje.



Český reprezentační obránce Zdeněk Grygera si bude muset tři až čtyři týdny počkat na ligový debut v dresu italského Juventusu Turín. Může za to zranění levého stehenního svalu, které si obnovil v přípravném utkání s Rakouskem. Juventus na svých internetových stránkách uvedl, že Grygera se dnes dopoledne podrobil vyšetření. Podle lékařů jej nyní čeká několik dní absolutního klidu a pak začne s postupnou regenerací. Pro Grygeru, který do Itálie přišel v létě, je to již druhé zranění během krátké doby. V dubnu si ještě jako hráč Ajaxu poranil v kvalifikačním duelu o EURO 2008 s Kyprem koleno a podrobil se operaci. Vedle českého obránce nemůže Juventus při prvním utkání v Serii A po návratu z druhé ligy počítat ani s Domenikem Criscitem, který si přivezl z utkání italské jednadvacítky svalové zranění. Podle agentury AP oba hráče nahradí v sobotním utkání s Livornem Jorge Andrade a Cristian Molinaro.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud