26. prosince 2015 • 21:25

Fanoušci Bohemky nechápou: Turnaj legend vyhrál v dresu Střížkova?!

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
SESTŘIH: Florida - Boston 1:5. Zacha dvěma asistencemi přispěl ke kanonádě, Pastrňák nahrával jednou
VŠECHNA VIDEA ZDE

Co tam dělá dres Střížkova? Místo radosti z triumfu internacionálů Bohemians na Vánočním turnaji, zkoumali fandové „klokanů“, jak se povedlo propašovat mezi vítěze triko nenáviděného rivala. Za všechno může gólman David Šimon. A fanoušci se na sociálních sítích divili a nevěřili vlastním očím.



„Fans 05 se můžou pos..t z dresu FK Bohemians Praha, který má na sobě David Šimon. Za to jednoznačně palec nahoru,“ rozdmýchal emoce na sociální síti Facebook fanoušek, který se netají náklonností ke konkurentovi ze Střížkova, jenž momentálně hraje jen Pražský přebor. Před lety si ale zahrál nejvyšší soutěž.

Ohlasy z tábora rivala na sebe nenechaly čekat. „Ten frajer v gólmanským dresu Střížkova, to nemyslí vážně, že ne??,“ komentoval snímek příznivec „klokanů“ z Vršovic. „Ostuda,“ shrnul své dojmy další. „Je to chyba. Ale s…e na dres,“ snažil se klidnit atmosféru další z fanoušků.

Šimon si během kariéry zachytal v roce 2003 za vršovické Bohemians, ale pak působil v sezoně 2009/2010 i u konkurenta ze Střížkova.

Krasnodar taky není ze Sparty úplně happy, myslí si Chovanec
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud