2. dubna 2008 • 00:00

Pochvalu jsem nečekal

Autor: Sport
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nebyl po derby Slavia-Sparta v deníku Sport hodnocen. Neodehrál totiž potřebných třicet minut. Přesto se David Kalivoda, záložník Slavie, stal Mužem 23. kola Gambrinus ligy. Vstřelil gól a ještě před znovuzahájením hry byl vyloučen.



Nebyl po fotbalovém derby Slavia-Sparta v deníku Sport hodnocen. Neodehrál totiž potřebných třicet minut. Přesto se David Kalivoda, záložník Slavie, stal Mužem 23. kola Gambrinus ligy. V derby pražských "S" vstřelil gól a ještě před znovuzahájením hry byl vyloučen. Dostal druhou žlutou kartu za svlečení dresu. Co mu řekli spoluhráči po utkání? "Věděli, jak se cítím. Snažili se mě podpořit, protože tušili, co asi prožívám. Nenadávali mi," říká Kalivoda. "V kabině jsem se omluvil. Ve zbytku ligy to budu chtít odčinit. Když dostanu šanci, budu se snažit dát gól a odčinit tuhle hloupost," dodává. Trenér Karel Jarolím s ním asi spokojený nebyl. "Chtěl bych, aby to, co mi řekl, zůstalo v kabině. A médiím to neřeknu. Pochvalu jsem samozřejmě nečekal. Udělal jsem hloupost a kritika ke mně je oprávněná. Je to jasný. Za nic se neschovávám," přiznává.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud