11. dubna 2008 • 00:00

Ronaldinho je prý blízko angažmá Miláně

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový klub AC Milán se prý ve svých snahách získat brazilského míčového kouzelníka Ronaldinha blíží zdárnému konci. Podle italského deníku Gazzetta dello Sport nabídl Barceloně za hráče 20 milionů eur.



Fotbalový klub AC Milán se prý ve svých snahách získat brazilského míčového kouzelníka Ronaldinha blíží zdárnému konci. Podle italského deníku Gazzetta dello Sport nabídl loňský vítěz Ligy mistrů Barceloně za osmadvacetiletého fotbalistu 20 milionů eur. Katalánský celek údajně brazilskou hvězdu uvolní. V noci na dnešek se podle Gazzetty opět sešel Ronaldinhův bratr a zároveň manažer Roberto Assis s viceprezidentem milánského velkoklubu Adrianem Gallianim. "Doufám, že se přestup uskuteční," uvedl milánský funkcionář. Ronaldinho by měl na San Siru dostat čtyřletou smlouvu s ročním příjmem osm milionů eur. Dohady o odchodu nejlepšího fotbalisty světa z let 2004 a 2005 nabraly na intenzitě poté, co se minulý týden zranil a přijde o zbytek sezony. Vedení Barcelony je s ním údajně velmi nespokojené, protože za poslední rok vinou zdravotních potíží nastoupil od začátku jen v 13 z 30 ligových zápasů. Navíc výrazně zaostával za svými výkony z minulých sezon.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud