30. září 2008 • 10:52

Zemřel bývalý trenér Sommer

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý fotbalový trenér Alois Sommer, který v posledních letech pracoval jako hráčský agent, náhle zemřel ve věku 62 let. Přesnou příčinu smrti určí pitva, ale zřejmě jí byl infarkt, který Sommera postihl během dovolené na Maltě.



"Podle informací, které mám, neměl žádné potíže. Pak najednou začal těžce dýchat, upadl do bezvědomí a zemřel," řekl deníku Sport Sommerův syn Robert.

Sommer se v osmdesátých a na začátku devadesátých let minulého století věnoval trenérské profesi. V nejvyšší soutěži vedl Vítkovice, ale nejvýrazněji se zapsal v Opavě, kterou přivedl a trénoval v druhé lize a později stál několik let v čele klubu jako ředitel. Za jeho éry zažila Opava i nejúspěšnější období v první lize.

Termín Sommerova pohřbu ještě nebyl stanoven, podle dostupných informací se čeká na převoz těla zesnulého z Malty do České republiky.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud