19. prosince 2008 • 09:19

Slepička má namířeno do Záhřebu

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový útočník Miroslav Slepička přestupuje z pražské Sparty do Dinama Záhřeb. Podle chorvatského listu Sportske novosti už je český reprezentant s tamním mistrovským klubem dohodnutý.



Na Letnou by za něj měla putovat částka 1,5 milionu eur. Podle tiskového mluvčího Sparty Tomáše Křivdy nicméně ještě smlouva podepsána není.

Tuto informaci nepotvrdil ani hráčův agent Pavel Paska. "Momentálně jednáme s jedním konkrétním klubem, jeho jméno ale zatím prozradit nemůžu," prozradil Paska.

"Jednání s žádným ze zájemců nejsou uzavřena, Slepička je stále ještě hráčem Sparty," řekl Křivda. Podle zákulisních informací z Letné by však přestup mohl být definitivně dotažen ještě dnes.

Pokud se tak opravdu stane, odejde Slepička do klubu, který Spartu nedávno vyřadil z Poháru UEFA. Český tým hrál v Chorvatsku 0:0 a po remíze 3:3 doma soutěž opustil. Slepička nastoupil v obou zápasech, branku ale nedal.

Sedmadvacetiletý Slepička má podle Sportských novostí v chorvatské metropoli připravenu smlouvu na tři a půl roku, podepsat by ji měl po zdravotní prohlídce, kterou absolvuje 3. ledna.

"Příchod Slepičky je domluven," řekl listu manažer klubu Zdravko Mamič. Dvojnásobný český reprezentant se v případě dotažení přestupu vydá na své první zahraniční angažmá.

V české lize hrál do roku 2002 za svou mateřskou Příbram, před přestupem do Sparty v roce 2005 působil tři roky v Liberci. V nejvyšší soutěži odehrál 151 zápasů, v nichž nastřílel 31 gólů.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud