23. července 2010 • 15:52

Rusové lákají Rosického, chce ho CSKA

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český fotbalový reprezentant Tomáš Rosický je v hledáčku CSKA Moskva. Ruský celek by ho chtěl přivést z Arsenalu jako případnou náhradu za Srba Miloše Krasiče, o kterého stojí Juventus Turín. Informuje o tom britský deník The Mirror a ruský server gazeta.ru.



Devětadvacetiletý Rosický byl spojován především s návratem do Německa, kde o něj usiluje hlavně jeho bývalý zaměstnavatel Dortmund. Sám český fotbalista však popřel, že by odchod z londýnského celku zvažoval.

Tomáš Rosický slaví gól ArsenaluFoto ČTK/AP

V přípravě se mu navíc daří a nastupuje s kapitánskou páskou místo Fábregase, který je ještě na dovolené po mistrovství světa.

Proti Rosického odchodu hraje navíc i fakt, že Arsenal již prodal Eduarda do Šachtaru Doněck a má tradičně nabitou marodku.

Arsenal navíc přišel o možnost přivést na Rosického pozici Joea Colea, který se dohodl na angažmá v Liverpoolu.

Přesto se CSKA Moskva údajně v Londýně zajímá o to, za jakých podmínek by bylo možné Rosického získat.

Kromě Krasiče totiž vážně hrozí, že armádní celek přijde i o další ofenzivní hvězdu Keisuke Hondu, o kterého usiluje AC Milán, a potřebuje kvalitní náhradu.

CSKA má s českými fotbalisty dobré zkušenosti. V minulosti v klubu působil Jiří Jarošík, nyní v útoku nastupuje Tomáš Necid. Do kádru patří i Luboš Kalouda, který se však zatím neprosadil a v minulé sezoně hostoval ve Spartě.

Tomáš Rosický v jednom z mnoha soubojů v utkání se Skotskem.
Tomáš Rosický v jednom z mnoha soubojů v utkání se Skotskem.

Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud