1. listopadu 2010 • 17:00

Beckham u masérky: Chci to jen ukazováčky!

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - "Víte kdo já jsem? David Beckham. Ale teď nechci být David Beckham, teď chci jen relaxovat. Můžete mi říkat Ricky?" S těmito slovy napochodoval hvězdný fotbalista do masérského salónu. A diváci se mohou umlátit smíchy. Jde totiž o povedený vtípek se skrytou kamerou.



Fotbalista LA Galaxy se zúčastnil televizní show známé komičky Ellen DeGeneres a vzniklo z toho opravdu zábavné video.

"Spojíme svou energii. Já položím ruce na ramena vám a vy zase mně," sype ze sebe Beckham, který má v uchu mikrofon a podobné absurdity mu našeptává v reálném čase právě DeGeneres.

Podívejte se na sestřih scénky s českými titulky:

David Beckham si to ve skryté kameře opravdu vychutnával
Video se připravuje ...

"Mohla byste zkusit nepoužívat své palce?" žádá tak Beckham třeba masérku, která se na něho začíná dívat jako na blázna. "Začněme jen se dvěma ukazováčky, prosím," instruuje Ellen pomocí už do půl těla svlečeného fotbalisty nic netušící dívku.

Ta se tak začíná dotýkat Beckhamovy šíje jen pomocí ukazováčků, ale i tak to fotbalovou superhvězdu bolí. "Někdy je těžké být krásný," posteskne si. Ellen pak ještě nebohou masérku donutí, aby u toho Beckhamovi zpívala - potřebuje prý pro své svaly ty správné vibrace.

David Beckham se se skrytou kamerou výborně pobavil
David Beckham se se skrytou kamerou výborně pobavil

Nakonec tak oba řvou Happy Birthday to you, Ricky... Až téměř po pěti minutách přichází vysvobození. Podívejte, tamhle je skrytá kamera!

David Beckham si svou roli evidentně užíval a vedl si více než dobře. Minimálně nevyprsknout smíchy při DeGeneresové pokynech bylo hodné Oscara...

Beckham má vůbec dobrý smysl pro humor. V rámci charitativní kampaně Sport Relief si vystřihl s kultovním britským komikem Jamesem Cordenem romantický homosexuální páreček, s manželkou Victorií se nezalekl ani drsného "interview" s rapperem Alim G.

Dva gayové? A David Beckham jedním z nich?Foto youtube.com

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud