12. ledna 2013 • 18:29

Utkání hvězd KHL: Krasobruslař Kovalčuk a král nájezdů Dacjuk

Autor: ČTK, bke
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Hokejisté působící v Západní konferenci vyhráli dnešní dovednostní soutěže na Utkání hvězd Kontinentální ligy v Čeljabinsku. Zástupci Západu, mezi nimiž byl i český obránce Ondřej Němec ze Lva Praha, porazili výběr Východní konference 8:7. Nejvíce diváky zaujalo krasobruslařské vystoupení hvězdného Kovalčuka a mistra nájezdů Dacjuka, kteří brzy vyrazí do zámoří, kde se po výluce znovu rozjede NHL.



Barvy poražených hájil Jakub Petružálek z Chabarovsku, který se na rozdíl od Němce do soutěží i aktivně zapojil. Petružálek, který po víkendovém exhibičním programu KHL posílí Dynamo Moskva, byl členem takzvané týmové štafety a pomohl svému výběru k zisku jednoho z bodů.

Hlavními hvězdami exhibice byli Ilja Kovalčuk a Pavel Dacjuk, již jako jediní z hráčů, kteří v KHL hráli jen díky výluce v NHL, do Čeljabinsku nakonec dorazili. Podívejte se na jejich nejlepší kousky.

VIDEO: Kovalčuk při krasobruslení

VIDEO: Podívejte se na nájezdy Dacjuka

Pořadatelé kvůli dohodě o startu zámořské soutěže museli výrazně měnit složení jednotlivých týmu. Jako náhradník se tak na Utkání hvězd dostal i český obránce Ondřej Němec.

Hlavní exhibiční zápas se v Čeljabinsku uskuteční v neděli. Utkání od 10.55 vysílá program NOVA Sport.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud