26. srpna 2017 • 16:31

Salák i Furch opět vychytali výhry, Radil i Stránský se trefili

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Českým brankářům Dominiku Furchovi a Alexanderu Salákovi se v úvodu Kontinentální hokejové ligy nadále daří a oba vychytali v třetím zápase třetí vítězství. Furch pomohl Omsku porazit Nižnij Novgorod 2:1 v prodloužení a dosud inkasoval dohromady jen dva góly. Salák vychytal Novosibirsku výhru 2:1 nad Čerepovcem, v každém z dosavadních duelů inkasoval jen jednou.



Furch kryl v zápase 20 střel. Překonal ho jen Denis Paršin, který v 28. minutě po individuální akci otevřel skóre. Domácí překonali urputnou obranu Torpeda až v 56. minutě, kdy vyrovnal Maxim Berezin. Ve čtvrté minutě prodloužení pak zajistil Avangardu dva body Danil Fajzulin po parádní přihrávce Kirilla Semjonova zpoza branky.

Také Salák inkasoval jako první, když ho v úvodu druhé třetiny překonal krajan Matěj Stránský. Český útočník, který přišel do KHL před touto sezonou po několikaleté marné snaze prosadit se do NHL, dal svůj první gól za Čerepovec. Domácí ale dvěma údery v závěru třetin skóre otočili. V čase 39:22 vyrovnal Alexandr Šarov a 27 sekund před koncem třetí části rozhodl Vladimir Pěrvušin.

Lukáš Radil zpečetil výhru Spartaku Moskva na ledě Chanty-Mansijsk 6:2 posledním gólem zápasu, předtím si připsal také jednu asistenci.

Kontinentální hokejová liga:

Novosibirsk - Čerepovec 2:1 (za hosty Stránský 1+0), Barys Astana - Dinamo Riga 3:5, Omsk - Nižnij Novgorod 2:1 v prodl., Chanty-Mansijsk - Spartak Moskva 2:6 (za hosty Radil 1+1), Ufa - Chabarovsk 4:5,

16:00 Kazaň - Vladivostok, Nižněkamsk - Kunlun Red Star.

 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud