11. října 2008 • 17:46

Marek se už potřinácté radoval

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO - Třináctým gólem v sezoně zpečetil útočník Jan Marek po přihrávce Jaroslava Kudrny vítězství hokejistů Magnitogorsku 3:0 na ledě Chabarovsku.



Nejproduktivnější hráč Kontinentální ligy se prosadil v 47. minutě v početní výhodě a po 16 zápasech má na kontě 23 kanadských bodů.

O dva body méně má Jaromír Jágr, který se podílel přihrávkou na první brance v utkání Omsku na ledě CSKA Moskva, kde hosté nakonec prohráli 2:4. Sibiřský klub tak nenavázal na čtvrteční vítězství na hřišti Spartaku. Omsk ve druhé třetině vyrovnal na 2:2, ale v závěrečné části rozhodli o výhře CSKA Oleg Saprykin a Pjotr Sčastlivyj.

Uspěl i další metropolitní celek Dynamo, které zdolalo 2:0 Jaroslavl. Druhý gól připravili pro Mattiase Weinhandla Karel Rachůnek s Petrem Čajánkem. Trenér Dynama Vladimír Vůjtek se mohl radovat z vítězství nad svým bývalým týmem, s kterým získal v letech 2002 a 2003 ruský titul.

Obránce Jan Platil pomohl svou brankou Čeljabinsku k prodloužení v Novokuzněcku, v němž jeho tým prohrál 2:3.


Výsledek:
Chabarovsk - Magnitogorsk 0:3 (Marek 1+0, Kudrna 0+1), Novokuzněck - Čeljabinsk 3:2 v prodl. (za hosty Platil 1+0), Nižnij Novgorod - Kazaň 0:3, MVD Balašicha - Nižněkamsk 4:1, Atlant Mytišči - Togliatti 3:0, CSKA Moskva - Omsk 4:2 (za hosty Jágr 0+1), Dynamo Moskva - Jaroslavl 2:0 (Rachůnek a Čajánek oba 0+1)
, Dinamo Riga - Čerepovec 1:2 (za hosty Straka 0+1), Dinamo Minsk - Petrohrad 0:3.

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud