29. října 2010 • 17:59

Další facka pro Haška: Dostal pět branek

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dominik Hašek inkasoval v brance moskevského Spartaku v dnešním utkání Kontinentální ligy pět gólů od hokejistů Ufy, jako poslední ho překonal krajan Miroslav Blaťák. Hosté vstřelili jedinou branku až v předposlední minutě a prohráli vysoko 1:5.



Spartak, poslední tým tabulky Bobrovovy divize, prohrával v Ufě už od šesté minuty, kdy Igor Grigorenko využil přesilovku.

Další tři góly dostal Hašek v druhé třetině, na čtvrtou branku přihrál Tomáši Starostovi český útočník Jakub Klepiš. Blaťák se prosadil v 44. minutě, kdy domácí už potřetí v zápase skórovali v přesilové hře.



Lukáš Kašpar, který ve středečním utkání proti Kazani nastřílel v dresu Astany hattrick, se střelecky prosadil i dnes. V Jekatěrinburgu český útočník vyrovnal na 2:2, poslední gól zápasu však v třetí třetině zaznamenal domácí celek.

Branku dal i Jan Marek, který v závěru moskevského derby zpečetil výhru CSKA nad Dynamem na konečných 3:1. Kapitán mistrů světa Tomáš Rolinek pak přispěl k výhře Magnitogorsku 4:1 nad Petrohradem dvěma asistencemi, z nichž jeho spoluhráči překonali Jakuba Štěpánka. Vítězný Metallurg si tak upevnil pozici nejlepšího týmu soutěže.

Za Omsk už po viróze nastoupil nejproduktivnější Čech v KHL Roman Červenka, ale neprosadil se. Avangard, jemuž tentokrát kvůli čtvrtečnímu převzetí státního vyznamenání v Praze chyběl Jaromír Jágr, prohrál v Kazani s obhájci mistrovského titulu 2:3.

Kontinentální hokejová liga:

Čeljabinsk - Čerepovec 2:1 v prodl.,
Jekatěrinburg - Barys Astana 3:2 (za hosty Kašpar 1+0),
Magnitogorsk - Petrohrad 4:1 (Rolinek 0+2),
Ufa - Spartak Moskva 5:1 (za domácí Blaťák 1+0, Klepiš 0+1),
Kazaň - Omsk 3:2, Nižněkamsk - Chanty Mansijsk 6:3,
CSKA Moskva - Dynamo Moskva 3:1 (za domácí Marek 1+0),
Dinamo Minsk - Viťaz Čechov 4:1.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud