20. května 2011 • 19:30

Jak pobavit protihráče: Fanynka ukázala prsa

Autor: nap
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Není pochyb o tom, že v v kanadsko-americké NHL je k vidění ten nejlepší hokej na planetě. A nejen on. V hledišti se často dějí věci, které také stojí za bližší pozornost. Své o tom ví hokejista týmu San Jose Sharks Ben Eager.



Jeho Žraloci zatím ve finálové sérii Západní konference prohrávají se svým soupeřem z Vancouveru 0:2 na zápasy a finálová bitva o nejslavnější trofej světa – Stanleyův pohár se jim zvolna ztrácí v mlze.

Druhý úder do sebevědomí Sharks zasadili domácí Canucks svému soupeři jasným vítězstvím 7:3. Aspoň trošku lepší náladu tak mohl mít z poraženého týmu aspoň Ben Eager, který se mohl pokochat pohledem na ženské poprsí.

Jak k celé události došlo? Eager fauloval v obranném pásmu svého týmu hvězdu soupeře Daniela Sedina, za což ho sudí poslal nekompromisně na trestnou lavici.


Když se však sedmadvacetiletý hokejista chytal usednout ke svému trestu, jedna z fanynek domácího týmu se patrně rozhodla, že zarmouceného hostujícího hráče trošku rozveselí.

Nenápadně se přiblížila k trestné lavici, bleskově si vytáhla dres a na plexi přitiskla svá ňadra. Hostujícího borce však toto extempore sympatické brunetky nijak nevyvedlo z míry. Dispozice fanynky ohodnotil krátkým pohledem a dál se o ní nestaral.

Zda bude mít Eager a jeho spoluhráči důvod k radosti i na ledě, se ukáže v následujících dvou zápasech, kdy Žraloci hostí svého soupeře na domácím ledě.

VIDEO: Fanynka ukázala své nesporné půvaby

Fanynka Vancouver ukázala své půvaby
Video se připravuje ...


Vstoupit do diskuse
2
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud