6. října 2011 • 21:48

Podle simulace hry NHL 12 získájí Stanley Cup hráči Pittsburgh Penguins

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dnes v noci to vypukne! Hokejový kolotoč NHL je na svém začátku a zastaví se až v červnu příštího roku, kdy budeme znát dalšího vítěze Stanley Cupu. Všichni fanoušci hokeje u nás jsou zvědaví, jak se bude dařit Čechům, popřídě mají-li nárok aspirovat na jednu z individuálních cen soutěže. Na to jak to bude ve skutečnosti vypadat si budeme muset ještě nějaký ten pátek počkat, ale internetový server www.nhl.com simuloval celou nadcházející sezonu ve hře NHL 12, a takhle to dopadlo.



Domníváte se, že Jaromír Jágr získá po svém návratu do NHL Stanley Cup? A co David Krejčí? Potvrdí formu z minulého ročníku a bude se opět prát o cenu pro nejužitečnějšího hráče play off?

Kdepak, podle simulace ve hře NHL 12 zvednou stříbrný pohár nad hlavu hráči Pittsburghu Penguins. Ti si ve finále poradí s Chicagem Blackhawks 4-2 na zápasy.
Uzdravený Sidney Crosby sice neodehraje celou sezonu, ale za 65 utkání základní části si připíše 92 kanadských bodů, a hlavně bude ústřední postavou právě v play off, kde získá i Conn Smythe Trophy pro nejužitečnějšího hráče vyřazovacích bojů.

A co Češi? Získají nějakou individuální trofej? Ani náhodou, hra je nemilosrdná! Hart Trophy i Art Ross Throphy (nejlepší hráč a vítěz kanadského bodování) získá Rus Alex Ovečkin. Vezina Thropy pro nejlepšího gólmana sezony nebude patřit Tomáši Vokounovi, nýbrž Švédovi Henriku Lundqvistovi z Rangers.

Ani v další oceněních se neobjeví jméno žádného Čecha. Podle hry bude nejlepším střelcem Steven Stamkos z Tampy Bay a další Kanaďan v dresu Jestřábů z Chicaga Jonathan Toews získá ocenění pro nejlépe bránící křídlo soutěže.

Nejlepším obráncem bude Shea Weber. Zde budou nejspíše smutní naši východní sousedé ze Slovenska, na tuto trofej si dozajisté dělá zálusk obrovitý Zdeno Chára.

Doufejme, že skutečnost bude jiná! Podle přípravných zápasů je dosti možné, že zámořskými experty podceňovaný Jaromír Jágr výrazně promluví do statistik soutěže. Každopádně už jen návrat naší největší hokejové legendy do NHL je tahákem jako hrom.

Neopomeňme Tomáše Vokouna konečně v TOP týmu soutěže, neustále se zlepšujícího Davida Krejčího, výborně a stabilně hrajícího Tomáše Plekance či, ač mladého, ale dosti zkušeného Jakuba Voráčka po poku svého idola ve Philadelphii.

Jisté je jedno, NHL začíná a čeká nás opět dlouhá a zajímavá podívaná!

Jágr sleduje kostku nad ledem
Jágr sleduje kostku nad ledem

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud