30. listopadu 2011 • 10:45

Odvolaný kouč Boudreau: S Ovečkinem problém nebyl

Autor: lah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dosáhli bodu mrazu a jejich vztah se zlomil. Alespoň to tak vypadalo zvenčí. Bruce Boudreau a Alex Ovečkin. Dvě hlavní postavy Washingtonu, trenér a hvězda během sezony ztratili společnou řeč. Nenašli cestu k úspěchu. A první jmenovaný se musel pakovat. Teď však spory oba popírají.



„Jsem šokovaný,“ reagoval ruský střelec po ohlášení změny koučů. Vzápětí vzal telefon a svému už bývalému nadřízenému zavolal.

„Mluvili jsme spolu asi patnáct minut a on mi děkoval za všechno, co jsme prožili. Já jsem mu řekl, že jsem ho měl rád a bla, bla, bla, takové ty obvyklé věci,“ převyprávěl Boudreau hovor pro server ESPN.com.

„Všechny zprávy o našem nepřátelství jsou daleko od pravdy. My jsme spolu vycházeli, myslím, úplně parádně,“ pokračoval.

Vztah vůdců Capitals se měl vyhrotit před měsícem, kdy Kanaďan nechal svou hvězdu sedět při závěrečné power play. Ovečkin si na střídačce neodpustil peprné komentáře, které neunikly televizním kamerám…

„A lidi se na tenhle moment upnuli. Já ho posadil na jedno střídání, nikdy jsem neměl problém se vztahem k Alexovi. Nikdy,“ přesvědčoval muž, kterého nahradil Dale Hunter.

„Opravdu, byli jsme zadobře od chvíle, kdy přišel k nám do kabiny. Nikdy tomu nebylo jinak,“ ujišťoval šestadvacetiletý křídelník.

Teď ovšem musí dokazovat, že kabinu opustil ten správný. Tým českých brankářů Tomáše Vokouna a Michala Neuvirtha je až desátý ve své konferenci a Ovečkin má zatím na kontě pouhých osm gólů, v produktivitě ligy je s osmnácti body na 53. místě. Nic moc.

Alexander Ovečkin zbořil Jima Slatera z Winnipegu.
Alexander Ovečkin zbořil Jima Slatera z Winnipegu.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud