2. ledna 2012 • 23:34

VIDEO: Rupplo mu v bedně, parodoval Jágrovo salutování

Autor: mt
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mike Rupp z New Yorku Rangers potvrdil pověst provokatéra. Autor prvního gólu Jezdců v zápase letošního Winter Classic proti Philadelphii po přesné trefě zasalutoval alá Jaromír Jágr. Pro českou hvězdu měl přitom prakticky celý zápas trpčí příchuť. Odehrál jen první třetinu a jeho Philadelphia s New Yorkem Rangers prohrála 2:3.



Mike Rupp je rozený provokatér, to je o něm všeobecně známé. Tentokrát si vzal ovšem do parády oblíbenou oslavu Jaromíra Jágra. Tento bitkař před sezonou přišel z Pittsburghu, takže tímto gestem dozajista udělal velikou radost nejednomu fanouškovi Penguins.

VIDEO: Mike Rupp po gólu zasalutoval jako Jágr

Jágr od druhé třetiny nehrál kvůli zdravotním problémům. A na hře Flyers to bylo znát. V zápase sice vedli 2:0, ale Rangers zápas dokonale otočili a právě první branka Ruppa je nastartovala. Sváteční střelec Rupp pak vstřelil i vyrovnávací gól zápasu.

Nutno dodat, že s velkým přispěním brankáře Flyers Bobrovského, jenž si tuto branku za rámeček určitě nedá...

Rozhodující třetí gól pak zaznamenal Brad Richards v šesté minutě třetího dějství. Hráči Philadelphie oslabeni o Jaromíra Jágra (za něj v první formaci nastupoval Jakub Voráček) do soupeře bušili, ale vyrovnání to nepřineslo.

Ani trestné střílení nařízené sedmnáct vteřin před koncem utkání, při němž Danny Briere nevyzrál na výborného Lundqvista v brance Rangers.

Brayden Schenn se raduje z gólu do sítě New Yorku Rangers ve venkovním utkání Winter Classic
Brayden Schenn se raduje z gólu do sítě New Yorku Rangers ve venkovním utkání Winter Classic

 

 

 

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud