9. března 2012 • 10:15

VIDEO: Nedoléčený Jágr skóroval, fanoušci Flyers si oblíbili "Bryze"

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

V předposledním zápase, který odehrála Philadelphie proti Detroitu, musel odstoupit Jaromír Jágr po nešťastné srážce s útočníkem Filppulou. Jeho start proti Floridě byl nejistý. Na led nakonec naskočil a společně s nováčky Flyers a rozjetým Bryzgalovem dotáhl Philu k jasné výhře 5:0.



Obměněný tým Philadelphie pořádně šlape. Proti Panthers nastoupilo za Letce pouze sedm hráčů, již hájilo barvy Flyers před rokem. Dalších šest je zraněných, a tak Flyers táhnou mladíci (sedm z nich má stále status nováčka) a zkušení bojovníci.

"Všichni naši mladí hráli dnes skvěle. Každý má v mužstvu nějakou roli a dokonale ji plní," chválil svou drobotinu trenér Laviolette.

Na ledě se neobjevil Jakub Voráček ani obránce Pavel Kubina. "Jsem zmalovaný jako Rocky Balboa po zápase," smál se český bek, který 4. března v utkání proti Washingtonu inkasoval zásah pukem do obličeje.

Pavel Kubina si ze zápasu proti Capitals odnesl krvavý šrám v obličeji.Foto ČTK/AP


Hlavní hvězdou večera se tak stal brankář Bryzgalov, který konečně začíná předvádět to, co se od něj od začátku sezony očekávalo. Má za sebou sérii čtyř výher, z toho dvě z nich byly s nulou.

A dříve bučící fanoušci domácích tentokrát svého gólmana vynášeli do nebes. "Bryz, Bryz, Bryz" ozývalo se z hlediště i při banálních zákrocích ruského brankáře.

"Byl jsem tak koncentrovaný na hru, že jsem to vůbec nevnímal. Ale jestli to tak bylo, tak je to velice hezké," řekl nadšený brankář.

Jágr odehrál kvůli předchozímu zranění pouze pro něj neobvyklých necelých 13 minut, podařilo se mu ale trefit svůj osmnáctý gól sezony ranou z mezikruží při přesile dvou mužů na ledě.

Philadelphia - Florida 5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
Branky: 11. Schenn (Giroux, Carle), 24. Read (Simmonds, Briere), 33. Hartnell, 43. Jágr (Briere, Giroux), 59. Wellwood (Gustafsson). Vyloučení: 8:8, navíc Shelley, Rinaldo - Barch, Gudbranson 5 minut. Využití: 2:0. Střely na branku: 35:28. Diváci: 19.675.

Vstoupit do diskuse
3
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud