7. dubna 2012 • 09:14

Flyers versus Penguins? Klid před bouří, ale i tak se čeká řežba!

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEOROZHOVOR S JAKUBEM VORÁČKEM – Klid před bouří. Tak by se dal charakterizovat zápas, v němž se dnes pozdě večer českého času utkají nepřátelé číslo jedna. Philadelphia versus Pittsburgh! Na ledě Penguins odehraje tým Flyers s Jaromírem Jágrem poslední zápas základní části. Ale to bude jenom předehra. To hlavní, boj v prvním kole play off, vypukne ve středu. Co na to říká útočník Jakub Voráček? Podívejte se na videorozhovor přímo z kabiny Philadelphie!



V tom zápase o nic nejde. Karty jsou rozdány. Ať utkání dopadne jakkoliv, tak na tom, že se v prvním kole tihle dva soupeři utkají a začne se na ledě Penguins, se nic nezmění.

Jenže i tak se dá čekat pořádná řežba, jako pokaždé při setkání těchto dvou rivalů z Pensylvánie.

„Budeme pochopitelně chtít vyhrát,“ tvrdí útočník Jakub Voráček, aktuálně nejlepší hráč Flyers, jenž si v šesti zápasech připsal už deset bodů (4+6).

V posledním vzájemném zápase se málem porvali i trenéři.

A podobně vytočený byl i John Tortorella, kouč Rangers.

I jemu po posledním zápase vadilo, že se hráči Penguins uchýlili podle jeho názoru k záludným faulům.

„Je to arogantní tým, navíc s ubrečenými hvězdami,“ postěžoval si excentrický trenér. A dodal, že vedení ligy se bojí klub trestat jenom proto, že v něm jsou dvě největší hvězdy současnosti. Sidney Crosby a Jevgenij Malkin.

„To jsou nesmysly, vůbec nemá cenu se k tomu vyjadřovat. Je to zbytečné,“ reagoval Crosby s tím, že se rozhoduje na ledě. A ne tím, co kdo řekne...

I dnešní zápas s Flyers bude jistě vypjatý. Nebo že by oba trenéři nechali své hlavní osobnosti před play off raději odpočívat? To se teprve uvidí. Ani jeden z nich to nechtěl prozradit.

Videorozhovor s Jakubem Voráčkem, útočníkem Philadelphie Flyers
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud