18. dubna 2012 • 10:15

Pittsburghu přišel o Ashama a Neala, stop mají i další hráči

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Pittsburghu se bude muset ve středečním čtvrtém utkání prvního kola play off NHL s Philadelphií obejít bez útočníků Jamese Neala a Arrona Ashama.



Oba byli vedením zámořské soutěže potrestáni za incidenty z nedělního třetího zápasu s Flyers - Neal dostal stop na jeden zápas, Asham nesmí nastoupit ve čtyřech duelech.

Asham dostal trest za krosček na Braydena Schenna, Neal byl distancován za zákrok na Claudea Girouxe.

VIDEO: Ashamův krosček na Schenna.

Pittsburghu bude ve čtvrtém duelu série chybět také další útočník Craig Adams, který dostal automatický zákaz startu v jednom utkání za vyprovokování bitky v posledních pěti minutách utkání.

Po nedělním utkání, v němž rozhodčí rozdali 133 trestných minut a Philadelphia se ujala vedení 3:0 na zápasy, byl také potrestán trenér Penguins Dan Bylsma. Kouč dostal kvůli Adamsově bitce pokutu 10.000 dolarů (190.000 korun).

VIDEO: Adamsova rvačka s Hartnellem.

Disciplinární komise zastavila činnost na jeden zápas také Nicklasi Bäckströmovi z Washingtonu za krosček na Riche Peverleyho z Bostonu. Švédský hokejista přijde o čtvrteční duel série, ve které Capitals prohrávají 1:2.

VIDEO: Bäckströmův krosček na Peverleyho.

Do úterního utkání Chicaga s Phoenixem už nezasáhl nováček Blackhawks Andrew Shaw, který za faul loktem na brankáře Phoenixu Smithe nesmí hrát tři zápasy.

VIDEO: Shaw nešetrně vrazil do Smithe.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud