10. ledna 2013 • 08:39

Jágr odletěl do zámoří: Balil jsem se v noci, vůbec jsem nespal

Autor: mto, mip
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO + FOTO | Legrace skončila, teď se jde makat. Jaromír Jágr pomalu uzavřel své letošní extraligové působení, včera si ještě naposledy zatrénoval s Kladnem a pak už jen sbalil věci a připravil se na odlet do Dallasu. Tam zamířil dnes, z Letiště Václava Havla odletěl v 8:45.



"Tím, že jsem hrál proti Litvínovu, jsem nestihl balit, a tak mě to čekalo dneska v noci. Takže jsem vůbec nespal a doufám, že to doženu v letadle," řekl Jágr na letišti těsně před odletem.

Jaromír Jágr odletěl ve čtvrtek ráno vstříc dalšímu dobrodružství v NHL...
Video se připravuje ...

S Jágrem se odbavil také útočník Jiří Tlustý, společně míří do Londýna. Až v britském velkoměstě se jejich cesty rozdělí, Jágr zamíří do Dallasu, Tlustý zase do Caroliny.

"Neznám vůbec prostředí, takže pořád platí, že odlétám se smíšenými pocity," řekl majitel Kladna, ale zároveň dodal, že se na své nové působiště těší. "Uvědomuju si, že už mi moc zápasů v NHL nezbývá, takže jsem rád, že se nakonec domluvili a já těch 48 zápasů – pokud se nezraním – odehraju," dodával Jágr.

Když mu pak novináři připomněli zkrácenou sezonu 1994/95, ve které (také ve 48 zápasech) vyhrál kanadské bodování, jen se zasmál. "V tý době mně ale bylo 22 let," pobavil se.

Na svou hvězdu čekají v Dallasu s otevřenou náručí. Novou kolektivní smlouvu ve středu  schválili majitelé, pokud tak v pátek a sobotu učiní i hokejisté, měla by zkrácená sezona začít 19. ledna.

Cílová adresa je jasná, Dallas Stars už se na svou novou hvězdu Jaromíra Jágra těší...
Cílová adresa je jasná, Dallas Stars už se na svou novou hvězdu Jaromíra Jágra těší...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud