6. února 2013 • 14:46

Kouč Calgary nadšeně hlásí: Z Hudlera jsem opravdu ohromený

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Má za sebou nejhorší období v životě. V polovině ledna mu zemřel otec, hokejový útočník Jiří Hudler se musel vrátit domů. Tři úvodní zápasy v sezoně tedy vynechal, do týmu Calgary pak ale rychle zapadl. V novém prostředí se rychle rozkoukal a jde na něj samá chvála. „Mám pro něj jen slova uznání za to, čím si prošel, a jak se z toho dostal,“ řekl o něm kouč Bob Hartley po vítězství 4:1 na ledě Detroitu.



Proti svému bývalému týmu se Hudler bodově neprosadil, ale i tak na ledě nešel přehlédnout. Stejně jako v minulých utkáních. Ve čtyřech dosavadních zápasech si připsal 5 bodů (2+3) a teď se poprvé v kariéře ve slavném „Hockeytownu“ představil jako soupeř.

„Je hezké, že jsem zase zpátky,“ řekl Hudler zámořským reportérům o týmu, v němž předtím sedm let působil. „Mám mnoho hezkých vzpomínek, je zajímavé hrát proti bývalým spoluhráčům.“

Proti Red Wings odehrál téměř 17 minut a se spoluhráči mohl slavit vítězství 4:1. A pochvalně se o něm vyjádřil i Mike Babcock, domácí trenér. „Není to žádný obrovský chlap, není to neuvěřitelný bruslař. Ale má neuvěřitelné ruce a jen málokdo je tak dobrý při přesilovce jako on,“ vykládal o něm kanadský kouč. A ocenil i to, jak rychle se otřepal po té smutné rodinné záležitosti.

Podobně o něm mluví i Hartley, kouč Flames. „Měl toho hodně. Musel se vrátit domů, měl pohřeb, vyřizoval další záležitosti s tím spojené. Pak se vrátil, hned šel hrát, ale je pro nás velkou posilou. Z tohoto důvodu mám pro něj jen slova uznání. Znal jsem ho jako hráče, ale teď ho znám i jako člověka. A jsem z něj velmi, velmi ohromený,“ řekl Hartley.

Další zápas čeká Calgary ve čtvrtek na ledě Columbusu.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud