5. června 2013 • 11:31

"Bizon" prokázal svou čest. Bijec z NHL vracel peněženku přes Twitter

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na ledě tenhle potetovaný maník ze všeho nejraději bije do soupeřů a snaží se z nich vymlátit duši, ale v civilu je jako většina bitkařů pohodář a velký sympaťák. Útočník Phoenixu Paul Bissonnette nedávno našel ve městě Scottsdale v taxíku cizí peněženku a rozhodl se využít sociálních sítí k nalezení majitele. A vyšlo to!



Akci "peněženka" hodně pomohlo to, že sedmadvacetiletý hokejista přezdívaný bizon, je pro mnoho fanoušků známější jako @BizNasty2point0. To je jeho účet na sociální síti Twitter, kde je pravděpodobně nejpopulárnějším hokejistou vůbec a jeho postřehy sleduje téměř 430 tisíc lidí. A jak se vlastně všechno událo?

Bissonnette našel peněženku s doklady jistého Ryana Bodnara na zadní sedačce v taxíku. Jak se ukázalo, Kanaďan byl v arizonském Scottsdalu, kde hokejista žije, na návštěvě. Sportovec nelenil, vyfotil občanku, obrázek rozeslal přes Twitter a na další fotce zvěčnil vizitku taxi společnosti, na jehož adrese si může nešťastník peněženku vyzvednout.

A tak se také stalo. A v peněžence samozřejmě nic nechybělo. "Vážně nemůžu být šťastnější. Kdyby se mi ta peněženka nevrátila, to by mi fakt zkazilo celý výlet," řekl kanadský turista pro televizi FOX 10 a nezapomněl hokejistovi poděkovat.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud