Zdeněk Janda
20. června 2013 • 09:45

Boston má problém. Přesně tohle jsme si přáli, libuje si Rozsíval

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z BOSTONU | Mohl být spokojený. Jemu osobně se zápas vydařil, získal dva body (0+2). Navíc Chicago po další infarktové podívané zdolalo Bruins 6:5 a srovnalo sérii na 2:2. „A začíná se od znovu. Myslím si, že to páté utkání bude zlomové,“ říkal Michal Rozsíval, bek z kádru Blackhawks. V něm bude mít jeho tým výhodu domácího prostředí. Boston si naopak zadělal na problémy...



„Je to skvělé. Před zápasem jsme mluvili o tom, že se domů chceme vracet za vyrovnaného stavu. A klaplo to,“ liboval si zkušený 34letý bek, který prožívá první finále v kariéře.

Chicagu se tentokrát podařilo domácí přitlačit. Vyšlo jim hlavně to, že kouč Joel Quenneville přeházel útoky, dosud trápící se hvězdy dal k sobě. Patrick Kane a Jonathan Toews hráli spolu a bylo to znát. Hostům prospěla i častá střelba.

„Před každým zápasem si to říkáme, pálit na branku z různých úhlů,“ říkal mistr světa z Německa z roku 2010. Tehdy byl v mužstvu s Jaromírem Jágrem, rovněž jako v Pittsburghu nebo v Rangers. Ale teď jsou úhlavními soupeři...

Podívejte se na pozápasový rozhovor s Michalem Rozsívalem
Video se připravuje ...

Byla k vidění další partie jen pro silné nátury. „To je krásné na tom sportu, že člověk nikdy neví, jak to dopadne. Někdy 0:0, někdy 6:5...,“ říkal Rozsíval.

Tentokrát přestřelka vyhovovala Chicagu. Další utkání se hraje v noci ze soboty na neděli na ledě Blackhawks.

MATCH OVERVIEW LEGACY
20. 6. • 02:00
Boston Bruins
Boston Bruins
5:6
ONLINE
20. června
02:00
Chicago Blackhawks
Chicago Blackhawks
Góly

Domácí: 14:43. Peverley, 34:43. Lucic, 37:22. Bergeron, 42:05. Bergeron, 52:16. Boychuk

Hosté: 06:48. Handzuš, 26:33. Toews, 28:41. Kane, 35:32. Kruger, 51:19. Sharp, 69:51. Seabrook

Sestavy

Domácí: Rask – Seidenberg, Chára, Boychuk, Ference, McQuaid, Krug – Horton, Krejčí, Lucic – Jágr, Bergeron, Marchand – Seguin, Kelly, Paille – Thornton, Peverley, Daugavinš.

Hosté: Crawford – Seabrook, Keith, Leddy, Rozsíval, Hjalmarsson, Oduya – Hossa, Toews, Kane – Sharp, Handzuš, Bickell – Shaw, Bolland, Saad – Frolík, Kruger, Stalberg.

Rozhodčí

Stadion

TD Garden Boston

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud