11. července 2013 • 19:45

Carolina nejspíš Jágra nechce. Vytouženou posilou je někdo jiný

Autor: tbl, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak kam nakonec zamíří? Trh s volnými hráči se v NHL otevřel již před šesti dny, Jaromír Jágr je však stále bez smlouvy. Z okruhu potenciálních zájemců o jeho služby navíc vypadl další klub. Carolina Hurricanes totiž naznačila, že o služby české legendy nemá zájem.



"Máme v hledáčku jednoho z nejlepších hráčů, který je v současné době bez smlouvy. Nejdříve si ale musíme udělat prostor pod platovým stropem," prohlásil minulý pátek v rádiu generální manažer klubu Jim Rutherford.

Jeho vyjádření okamžitě rozjelo kolotoč spekulací. Kdo by tím tajemným hráčem mohl být? Mnohé fanoušky napadlo jméno Jaromíra Jágra. A domněnku podpořil i Jágrův agent Petr Svoboda. "Mohu říct jen tolik, že Carolina byla na jeho seznamu. Je tam Ron Francis a když se dívá na soupisku a všechno okolo, cítí, že jde o velmi dobrý tým," naznačoval.

V pátek se ale ukázalo, že zájem Hurricanes byl nejspíš pouze přeludem. Generální manažer Rutherford totiž potvrdil, že hráčem, o kterém mluvil, Jágr nebyl.

Hledání nového působiště pro nejproduktivnějšího Evropana všech dob tak pokračuje a nejspíš zdaleka není u konce. "K podpisu smlouvy může dojít brzy, ale zrovna tak to může ode dneška být třeba až za měsíc," komentoval už dříve složitá jednání Svoboda.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud