26. března 2014 • 11:12

VIDEO: Eliáš rozdával podpisy, stála se na něj nejdelší fronta

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Pohodář Ulihrach vzpomíná: cucák Nadal, pařmen Ivaniševič, blázni rodiče
Krejčí exkluzivně o Pastovi a kritice kouče: Tyhle věci nemám rád
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z NEW JERSEY | Když se k němu fanoušci nahnuli pro podpis a uviděli sešitou ránu nad levým okem, hned mu popřáli štěstí a zadoufali, že ho to moc nebolí… Hokejový útočník Patrik Eliáš zavítal včera na podpisovou akci mezi nejvěrnější příznivce Devils i se šrámem z minulého zápasu. „Aspoň si malá může myslet, že se maluju jako máma,“ pousmál se populární lídr New Jersey ve videorozhovoru pro iSport.cz.



Před stolkem s číslem 26 se táhla nejdelší fronta. Právě na útočníka, jenž v dresu Ďáblů působí od roku 1995, byli držitelé sezonních permanentek nejvíce zvědaví, aby se s ním pozdravili a získali autogram.

„Přišel jsem jako poslední, proto se vytvořila tak dlouhá fronta,“ reagoval pobaveně Eliáš. Vážněji ale pak dodal, že je to nejspíš skutečně tím, jak dlouho už v týmu působí…

Eliáš: Některé fanoušky znám i patnáct let
Video se připravuje ...

Během posledního zápasu s Torontem (3:2 pro Devils) inkasoval ránu loktem. Proto ten šrám. „Aspoň si malá může myslet, že se maluju jako máma,“ pousmál se Eliáš, spolu s gólmanem Martinem Brodeurem nejdéle sloužící člen klubu, v němž vládne téměř vojenský režim.

Fanoušci se při běžných trénincích k hráčům nedostanou, včera ale měli hody. Před podpisovou akcí totiž hokejisté trénovali v hlavní hale Prudential Center, do níž přišly stovky lidí.

Ještě povzbudit hokejisty v boji o play off. Ale i sami fandové tuší, že tohle spíše bude marný boj…

Patrik Eliáš během podpisové akce hokejistů New Jersey
Patrik Eliáš během podpisové akce hokejistů New Jersey

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud