25. listopadu 2014 • 13:09

Bůůů. Hráči Edmontonu chodí do šatny "uličkou hanby"

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Talentovaná družina Edmontonu neprorazí ani v této sezoně NHL. Alespoň to naznačuje její start. Oilers jsou v tabulce Západní konference beznadějně poslední a v noci na neděli navíc na domácím ledě utrpěl debakl 1:7 od Chicaga. A fanoušci dost hlasitě a intenzivně projevili svou nespokojenost.



Mezi střídačkou a kabinou mají v Edmontonu zvláštní uličku, poblíž které je i bar. Ta je otevřená fanouškům a díky ní jsou s hráči v blízkém kontaktu. Jenže po porážkách se tato chodba změní v uličku hanby. Stejně jako po vysoké porážce s Blackhawks, po které fanoušci své hráče vybučeli.

„Když tuto chodbu zavedli, hned jsem říkal, že je jen otázkou času, kdy se něco špatného stane,“ přiznal bývalý hráč Oilers Shawn Horcoff. „Když fanoušci něco křičí na tribuně, mají na to právo, zaplatili si lístek, ale tady by mezi nimi a hráči mělo být sklo. Aby byli hráčům blízko, ale nemohli jim sprostě nadávat,“ dodal nynější hráč Dallasu. „Člověk si jde mezi třetinami z ledu odpočinout do šatny, ale cestou ho uráží fanoušci, to je pak těžké.“

Hráči vnímají zcela odlišně, když je vypíská celý stadion, než když z blízkosti slyší konkrétní urážky. „Ty jim však příliš nepomohou,“ zdůraznil Horcoff.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud