27. března 2015 • 10:45

Zjizvená tvář! Hertl si z bitvy s Detroitem odnesl 23 stehů

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Výslužka Tomáše Hertla ze zápasu v Detroitu? Jedna asistence, radost z oskalpování Red Wings a také pořádná jizva. Český útočník San Jose po zásahu bruslí do tváře skončil na ošetřovně, rozšklebenou ránu spravilo 15 vnitřních a 8 vnějších stehů. Pro Hertla maličkost, do třetí třetiny opět naskočil.



Informaci, že Hertlovo zranění způsobila po vhazování brusle protihráče, přinesl specializovaný hokejový server HF Boards, o šrámu tweetoval i novinář ze San Jose David Pollak. "Nechal se slyšet, že je rád, že to nedopadlo hůře. Čí brusle to byla, neví," napsal k Hertlově zranění Pollak.

Tomáš Hertl se na facebooku pochlubil svou jizvouFoto Facebook.com
Sám Hertl si na svůj facebooký účet umístil fotografii ukazující ošklivou jizvu. "Když se daří, tak se daří," popsal dvojnásobný účastník mistrovství světa své zranění a doplnil i výčet stehů. Ránu na pravé tváři muselo zcelit 23 stehů. 

Fotka na profilu 21letého útočníka vyvolala vlnu humorných reakcí. "Je vidět, že jsi skutečně sešívanej," vzpomenul Hertlovu slávistickou minulost jeden z fanoušků. "Letos tedy více jizev než gólů," reagoval další šprýmař.

Hertl v letošní sezoně v 74 utkáních za Sharks nastřílel dvanáct gólů, ve sbírání štychů v obličeji je o poznání úspěšnější. Zkraje ledna ho nešťastným vyhozením trefil do obličeje spoluhráč Logan Cotoure, fotografie, na které se zjizvený Čech v kabině šibalsky usmívá, se stala hitem na sociálních sítích.

V honbě za play off San Jose zdolali Detroit na jeho ledě 6:4. Na výhře hostů nezměnil nic ani Petr Mrázek, který vystřídal jedničku Jimmyho Howarda po třetím inkasovaném gólu. Českého brankáře mohl těšit alespoň skvělý semafor, který předvedl ve třetí třetině právě proti Hertlovi.

VIDEO: Podívejte se na luxusní zákrok Mrázka proti Hertlovi

Na Winnipeg, který drží druhou divokou kartu v Západní konferenci, ztrácí Hertl a spol. osm zápasů před koncem základní části osm bodů. Do konce sedmizápasového tripu zbývá Sharks odehrát dvě utkání, v sobotu ve Philadephii a v neděli v Pittsburghu. Kolik bodů Hertl nasbírá, a kolik jizev? 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud