1. dubna 2015 • 11:45

Sešívaný z Detroitu. Útočník Miller po buly mohl přijít o oko

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do dnešního dne měl jedno výrazné poznávací znamení, útočník Drew Miller z Detroitu byl díky své netradiční šedivé hřívě Georgem Clonneym hokejového světa. Od včerejška mu ale přibyl další jasný bod, díky kterému ho nepřehlédnete. Pořádná jizva, která se mu tahne od tváře až přes oko!



Klíčová situace, která mohla amerického útočníka připravit o oko? Vhazování. Na něm stál hned ve 2. minutě centr Kyle Turris z Ottawy, jenže sudí ho vykázal a zkřížit hole uprostřed kruhu tak musel křídelník Mark Stone. Který normálně není na tuto činnost navyklý.

Po souboji s Lukem Glendeningem se okamžitě vyřítil dopředu, přeletěl přes soupeřovo koleno a jeho noha vyletěla jako samurajská břitva do vzduchu. A zastavila se o tvář jedenatřicetiletého domácího forvarda.

VIDEO: Hrozivé zranění Millera

Ten bleskově zamířil do šaten a po opakovaném záběru na kostce rázem ztichla i celá hala. Zprávy z šatny ale zněly pozitivně, Miller sice utrpěl dvě hluboké tržné rány, ale oko je v pořádku.

"Bylo to hodně děsivé," řekl obránce Niklas Kronwall, který v tu chvíli byl na ledě. "Ale zdálo se, že by měl být brzy v pořádku," dodal švédský zadák.

Trenér Mike Babcock po zápase sdělil, že návrat důležitého bojovníka do čtvrtečního utkání proti Bostonu je nejistý, nicméně zdaleka ne vyloučený. Takhle zkráta borci v NHL žijí.

MATCH OVERVIEW LEGACY
1. 4. • 01:30
Detroit Red Wings
Detroit Red Wings
1:2
ONLINE
1. dubna
01:30
Ottawa Senators
Ottawa Senators
Góly

Domácí: 25:43. Nyquist

Hosté: 55:58. MacArthur, 65:00. Stone

Sestavy

Domácí: Mrázek (Howard) – Kronwall, Ericsson, DeKeyser, Quincey, Židlický, Smith – Nyquist, Zetterberg, Abdelkader – Tatar, Cleary, Helm – Pulkkinen, Weiss, Jurčo – Andersson, Glendening, Miller

Hosté: Hammond (Anderson) – Karlsson, Methot, Ceci, Wiercioch, Gryba, Borowiecki – Stone, Turris, MacArthur – Ryan, Zibanejad, Smith – Lazar, Pageau, Condra – Chiasson, Legwand, Hoffman

Rozhodčí

Pollock, St. Pierre – Devorski, Shewchyk

Stadion

Joe Louis Arena, Detroit

Návštěva

20 027 diváků

VIDEO: Sestřih utkání Detroit - Ottawa

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud