15. července 2015 • 18:14

Tohle má být tahoun Buffala? Čerstvý miliardář opilý boural a ujel

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to jen pár dnů, co se v Buffalu rozhodli spojit svou blízkou budoucnost s útočníkem Ryanem O´Reillym. Mistr světa z Česka byl kvůli vysokým požadavkům na novou smlouvu vyměněn v závěru června z Colorada do Buffala a tam rázem dostal luxusní sedmiletou smlouvu na 52,5 milionu dolarů. Vloženou důvěru ale nevrátil zrovna tím správným způsobem...



Čtyřiadvacetiletý hokejista minulý týden naboural svou krásně zrestaurovanou dodávkou z padesátých let do budovy populární koblihárny Tim Hortons v kanadském městě Lucan. To by se ještě dalo celkem normálně vyřešit, jenže O´Reilly byl pod vlivem alkoholu, z místa ujel, auto nechal o pár ulic dál a utekl.

Policie dopravního výtržníka v malém městě brzy dostihla a na stanici ho podrobila dechové zkoušce. Soud je stanoven na 20. srpna... O´Reilly si okamžitě smazal veškeré své účty na sociálních sítích a teď asi pořádně zpytuje svědomí.

O události se samozřejmě okamžitě dozvědělo také vedení klubu. "Jsme si vědomi toho, co se stalo. Zjišťujeme si veškeré informace ze všech stran a dokud tento proces nebude u konce, nebudeme se k tématu nijak vyjadřovat," řekl pro NHL.com generální manažer Tim Murray.

Pro O´Reillyho to tedy neznamená vůbec dobrý začátek v novém angažmá. Navíc do Sabres se pomalu začínají trefovat fanoušci konkurenčních týmů, jejich nová akvizice totiž není jediným hráčem, který začíná mít pověst "problémového".

V týmu už je Evander Kane, který byl ve Winnipegu v kabině tak nepopulární a vytvářel si svůj vlastní režim, že se proti němu postavili i někteří spoluhráči. Do Buffala přišel během trejdu v únoru, ale kvůli operaci ještě nenastoupil.

Další problémovou osobností by mohl být další nově příchozí muž, brankář Robin Lehner. I on měl údajně v Ottawě problémy se spoluhráči. Ale zpátky k O´Reillymu. Zákony jsou totiž v Americe čím dál tvrdší a bude zajímavé sledovat, jaký bude vlastně hráčův postih...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud